ms_nordlys_geiranger_norway_hgr_128526_1920_photo_agurtxane_concellon
External Badge - Condé Nast Traveler

Utmärkelser

Ta reda på varför Hurtigrutens nyligen renoverade MS Trollfjord är med på Condé Nast Traveler's Gold List 2024!

Det er vel ingen som er bedre på å guide deg gjennom de mest avsidesliggende områdene i Norge – i tillegg til Svalbard – enn et norsk cruiseselskap som kjenner hver bukt og hver fjord. På begge ruter (Svalbard-ekspressen og Nordkapp-ekspressen) tilbyr MS Trollfjord sine (stort sett europeiske) passasjerer en uvanlig måte å utforske regionen på, med unike norske kulturelle innslag for å knytte dem til landet og stedene de besøker. Skipets 277 lugarer og 12 suiter (med walk-in garderober, hjørnebadekar og gulv-til-tak-vinduer) tilbyr en koselig retrett fra vær og vind. Og typisk norsk tidsfordriv som akevittsmaking, havutsikt-saunaer og isbading etterlater ingen tvil om hvor du er og hvem du seiler med.

- Sarah Greaves-Gabbadon

lofoten-norway-hgr-159134-photo_tommy_simonsen-original

Priser och utmärkelser

2500x1250_a-la-carte_agurtxane-concellon-2

Utforska de rika smakerna av nordisk mat

Kulinariska nordiska läckerheter

Njut av det bästa av norsk kulinarisk excellens på MS Trollfjords restauranger – Flora, Røst och Brasserie Árran. Med stolthet serverar vi den finaste, mest tidlösa och hållbara norska maten, och våra restauranger lovar en oförglömlig gastronomisk upplevelse.

Conde Nast Traveler US GOLD LIST 2024 SEAL

Upptäck det verkliga Norge

Autentiska upplevelser

Fördjupa dig i genuint nordiska aktiviteter som att njuta av akvavit, bada i havsutsiktssafter och våga dig på polardopp.

En kvinna som tittar ut genom fönstret i bastun ombord på MS Trollfjord

Upptäck inbjudande reträtter

Mysiga tillflyktsorter

Upplev enastående komfort med våra bekväma boende och faciliteter ombord. Tack vare våra expansiva golv-till-tak-fönster prioriterar vi din avkoppling och välbefinnande under hela din resa.